Schoonheidssalon Jacqueline

0593 552358    06 24394261 jacquelinehuizing@outlook.com

Over mij

Schoonheidssalon Jacqueline

Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor jezelf... Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem een moment voor jezelf en laat je in een rustige omgeving verzorgen bij schoonheidssalon Jacqueline in Zwiggelte.

Schoonheidssalon Jacqueline

Ik ben Jacqueline Huizing-Dekker en ben geboren op 24 juni 1966. Na jaren in de zorg gewerkt te hebben ben ik mijn droom gaan volgen. Ik heb de opleiding schoonheidsspecialisatie bij de Noord Nederlandse Academie gevolgd en ben nu gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarnaast heb ik een cursus Tibetaanse massage en klankschaal massage gedaan.

In de salon kunt u terecht voor gezichtsbehandeling die worden uitgevoerd met de producten van Malu-Wilz, tijdens de behandeling wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en bespreken we uw eigen wensen. Malu-Wilz staat bekend om de prachtige seizoensbehandelingen, waardoor ik elk seizoen een nieuwe behandelingen aan uw kan aanbieden.

De producten van Malu-Wilz zijn van hoogwaardige kwaliteit en niet getest op dieren.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in massages waaronder de klankschalenmassage, wimper lashes en henna brows waardoor ik u het totale plaatje kan aanbieden: rust, ontspanning en (uiterlijke en innerlijke) verzorging.